Моб. +359 885205212 за информация

Добре дошли в Diana Glass

Кошница - Общо: 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Валута:

Използвани материали

За изработката бижутата съм използвала разнообразни арт стъкла – прозрачни, опалени, дихроик, както и различни стъклени конфети, милефиори, стрингери, бои ... Произходът на всички базови материали е САЩ, Холандия, Германия.

За всички обици (с изключение на клипса) използвам сребърен обков – кукичка или щифт със закопчалка, за да се избегнат често срещаните алергии към неблагородните материали.

За пръстените съм избрала да използвам халка от метална сплав, която има опцията да се коригира според размера на пръстта.
Ако вие предпочитате халката да е сребърна, добавката към обявената цена ще е 10 лв. В този случай в забележка към поръчката си е необходимо да запишете желания размер.

За висулките и колиетата използвам по мое усмотрение разнообразни помощни материали - цветни струни, техстилни шнурове.

За прикрепване на стъклата към обкова използвам двукомпонентно епоксидно лепило за стъкло и метал, което комбинира твърдост и гъвкавост, не се поддава на разширенията и свиванията, които се появяват в стъклото и метала при промяна на температурата.

Free shipping 

2013 © "DIANA GLASS" ЕООД Всички права запазени | Детайлите и снимките на продуктите могат да бъдат примерни.
Всички представени изделия са уникати, изработени ръчно по метода на топеното стъкло. | Забранено е копирането на материали от сайта!