Моб. +359 885205212 за информация

Добре дошли в Diana Glass

Кошница - Общо: 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Валута:

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Условията за поръчка, доставка и плащане в dianaglass.eu съответстват на условията,
посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и dianaglass.eu. Всяка предоставена от потребителя лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното споделяне е напълно доброволно.
Информация, идентифицираща конкретен Потребител и съдържаща се в базата данни на сайта не може да се предоставя на трети лица, освен в случаите когато това се изисква от оправомощените органи или в съответствие с българското законодателство.
Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изричното писмено разрешение на dianaglass.eu.
Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация.

ПОРЪЧКА
Продуктите в dianaglass.eu са разделени на три групи: накити, аксесоари за дома и изделия за интериора, а всяка от тях в други подгрупи. Докато разглеждате каталога с продукти, можете да кликнете на снимката на изделието и да прочетете подробна информация за продукта – описание, размери, обков, цветова гама, свързани продукти (продукти от същата серия) и т.н.
След като си изберете бижу, което искате да притежавате или подарите, натиснете бутона "Купи" и то се добавя във вашата виртуална "кошница".
Наличните продукти ще бъдат доставени с куриер до посочен от вас адрес в страната в рамките на 2 работни дни.
Всички изделия на dianaglass.eu са уникати. Изработени са в единични бройки. Ако на сайта до снимката на продукта е изписано „купи”, вие можете да направите заявката си и ще получите съответното изделие с куриер в рамките на 2-3 работни дни.
Ако сте си избрали модел, който вече е изчерпан и до неговата снимка е изписано „поръчай”, вие можете да направите заявката си, като изделието, което ще получите до 5 работни дни след заявката ви, ще бъде много близко до показаното на снимката. В този случай ако имате желание за малки промени по отношение на цвят, размер и вид на обкова, можете да ги споделите в графа "Коментар към поръчката" и аз ще се постарая да изпълня препоръката ви.
Когато  приключите с избора на продукти, натиснете бутона "Прегледай кошницата".
Ако имате валиден "Промо код" можете да го въведете в полето „Кодове за отстъпка".
След това натиснете бутона "Продължете към поръчване". Отваря се форма за регистрация. Ако вече сте го направили, въведете вашите Email адрес и парола. Ако не сте, въведете необходимите данни, за да преминете към формуляр, в който попълнете коректно адреса, на който искате да получите заявката си, както и телефон и електронна поща (използват се за обратна връзка с вас).
Ако имате забележки или нещо, с което искате да се съобразим при подготвянето и изпращането на колетчето, моля напишете го в полето "Коментар към поръчката".
Тук е мястото да впишете размера на пръстена, ако желаете избрания от вас пръстен да е със сребърен обков. (За тази услуга се доплащат 10 лв. към стойността на избрания пръстен, тъй като цените на представените в каталога модели са снабдени с регулируем обков от метална сплав.)
Когато сте готови, натиснете бутона "Продължи". Отваря се страница "Потвърждение на поръчката", където имате възможност да проверите какво сте поръчали.
Последна стъпка в осъществяването на поръчката е приемането на общите условия за на онлайн магазин dianaglass.eu.

 ДОСТАВКА
При покупка на стойност над 100лв., dianaglass.eu осигурява безплатна доставката в рамките на България.
Доставката за страната се извършва с куриерска фирма до посочения от клиента адрес. За по-голямо удобство на клиентите dianaglass.eu фиксира цената за доставка на територията на цялата страна на 5 лв.
Доставки в чужбина се изпълняват за 7 работни дни, цената за доставка се определя в зависимост от теглото на пратката (по тарифа на Български пощи). Пратки в чужбина се изпращат само след получено плащане. За пратки до 1 кг цената е между 10 и 15 лева.
Поръчките на налични бижута се доставят в рамките на 2 работни дни за страната и 24 часа за град Варна след потвърждение на поръчката.
Всички поръчки потвърдени след 14 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчките направени след 14 часа в петък, се обработват в понеделник.
За Варна доставката е безплатна. Ако бижутата са налични - до 24 часа след потвърждение на поръчката, ако са изчерпани - до 3 работни дни след потвърждение на поръчката.
Доставката се осъществява само след телефонно потвърждение. Ние ще ви потърсим за сравняване точността координатите на получателя - име и адрес. Непотвърдени поръчки не се изпълняват.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
dianaglass.eu изпраща продуктите с наложен платеж. Клиентът заплаща поръчката си при получаването на изделията.

ГАРАНЦИЯ
Всички бижута закупени от dianaglass.eu имат 3 месечна гаранция от деня на закупуването. Гаранцията не покрива щети причинени от неправилно ползване или небрежно отношение към бижутата. Накитите ще бъдат поправени безплатно в срока на гаранцията при повреди в резултат на разлепване на обкова.
ГАРАНТИРАМЕ, че ако се почувствате неудовлетворени от доставените продукти ще бъдат подменени с други или ще ви бъдат върнати обратно получените за тях пари.
Закупената стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителите.
Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Free shipping 

2013 © "DIANA GLASS" ЕООД Всички права запазени | Детайлите и снимките на продуктите могат да бъдат примерни.
Всички представени изделия са уникати, изработени ръчно по метода на топеното стъкло. | Забранено е копирането на материали от сайта!